Vabimo vas na brezplačen posvet na temo embalaže iz pulpe

V podjetju Tricor d.o.o. vseskozi stremimo k iskanju optimalnih in okolju prijaznih embalažnih rešitev. V zadnjem času še posebej pozorno zasledujemo vsa priporočila, vezana na trajnostno politiko pri uporabi embalaže.

Aktualna novost, ki vam bi jo želeli predstaviti, je uporaba embalaže iz papirne kaše (pulpe). V ta namen vas vabimo na predstavitveni dogodek, ki bo potekal dne 28.6.2023 od 11h do 13h na lokaciji Four Points by Sheraton Ljubljana Mons. Tam boste lahko dobili podrobnejše informacije o tovrstni embalaži, proizvodnji le-te in njenih prednostih. Vsekakor se bomo potrudili, da bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Vaša povratna informacija o možni uporabi tovrstne embalaže predstavlja za nas tržno analizo, s pomočjo katere bomo ocenili tudi smiselnost morebitne investicije v proizvodno linijo locirano v Sloveniji. Za konec pa bomo naredili še kratko predstavitev trga kartonskih palet, njihov potencial, kdo so glavni proizvajalci v Evropi, ter katere so prednosti in slabosti kartonskih palet.

Lokacija posveta

Four Points by Sheraton Ljubljana Mons
Pot za Brdom 4, 1000 Ljubljana

Prijava na Posvet na temo embalaže iz pulpe

28. 6. 2023 od 11h do 13h, Four Points by Sheraton Ljubljana Mons
Vaš elektronski naslov bomo uporabljali le za obveščanje o tem dogodku.
V kolikor vam čas predstavitve ne ustreza, pa bi vseeno želeli izvedeti kaj več v zvezi z embalažo iz pulpe, smo pripravljeni organizirati tudi individualni sestanek na to temo na lokaciji vašega podjetja. Prosimo vas, da vaš interes ravno tako vpišete v prijavni obrazec.

V primeru morebitnih vprašanj nam prosimo pišite na info@tricor.si.