Vabimo vas, da nas obiščete in nas izzovete naj izpolnimo vaše embalažne zahteve

SODELUJMO SKUPAJ, DA RAZVIJEMO NAJBOLJŠE REŠITVE PAKIRANJA!

Vse obiskovalce prijazno vabimo k obisku našega centra za stranke na sedežu podjetja v Bad Wörishofnu.

“Zusammenarbeit, Innovation und nachweisbare Ergebnisse!”

Sodelovanje, inovacije in dokazljivi rezultati!

V centru za stranke si lahko ustvarite prvi vtis o naših inovacijah. Predstavljene rešitve embalaže za različne panoge vam ponujajo vpogled v kompetence naše oblikovalske ekipe.

Predstavljamo vrsto rešitev za pakiranje in vsebin v različnih kategorijah: avtomobilizem, polrazsuti tovor in elektronika. Od embalaže za velike predmete (karton GLT) do embalaže za majhne predmete (karton KLT). Rešitve pakiranja, ki obsegajo vse od eno- do trislojnega valovitega kartona! Po potrebi lahko embalažo dopolnimo z drugimi materiali. Tako je izdelek ustrezno fiksiran ter zaščiten pred udarci in vibracijami.

Najprej vas v sobi za stranke centra za stranke vedno pozdravimo s skodelico kave. Nato se najprej pogovorimo o vaših potrebah na področju embalaže in kako jih lahko zadovoljimo. Z osredotočanjem na celotno dobavno verigo znižujemo stroške in zmanjšujemo tveganja.

Prosim kontaktirajte našo ekipo za stranke:

SOBA ZA SODELOVANJE

Ko ugotovimo vaše potrebe, lahko skupaj z vami analiziramo vsak korak v vaši dobavni verigi. Stranke povabimo v sobo za sodelovanje na sejo analize dobavne verige.

CENTER ZA OBLIKOVANJE IN INOVACIJE

Na podlagi vaših potreb po embalaži in vseh informacij o dobavni verigi se nato začne delo naših oblikovalcev v centru za oblikovanje in inovacije. Ti prejete informacije pretvorijo v ustrezno rešitev za pakiranje, ki vam prihrani stroške in zmanjšuje tveganja.

CENTER ZA TESTIRANJE KONCEPTA

Ko odobrite oblikovanje, ustvarimo prve vzorce. Namesto da vas prosimo, da organizirate nekaj preizkusnih dobav in počakate na povratne informacije, lahko v našem centru za testiranje koncepta embalažo preizkusimo z našim preizkusom dobavne verige ISTA. Po samo enem dnevu testiranja bomo vedeli več o učinkovitosti zasnove v celotni dobavni verigi.