Oddaljeni, stroškovno učinkoviti skladiščni prostori

Vse ima svoje mesto!

Da so naše stranke lahko dandanes uspešne na svetovnem trgu, so nujne zanesljive storitve distribucije in skladiščenja.

Ponujamo zanesljive in stroškovno učinkovite rešitve za skladiščenje, ki so prilagojene individualnim potrebam naših strank.

Imamo lasten vozni park, ki pokriva vso Evropo. Zaradi tega smo idealen partner za stranke, pri katerih je ključno zagotavljanje hitre dostave. Naše lastne ekipe za sestavljanje embalaže po naročilu ponujajo celovite storitve iz preprostega, preverljivega in visokokakovostnega vira.

Poleg skladiščnega prostora ponujamo kot rešitve upravljanje embalaže v najširšem smislu, t. i. stenski skladiščni prostor (»hole-in-the-wall«). Stenska skladišča in montažna vozlišča nam omogočajo dostavo embalaže na kraj uporabe ali v neposredno bližino na osnovi najsodobnejših logističnih in embalažnih postopkov.

Prosim kontaktirajte našo ekipo za stranke:

Poleg rešitev, ki vključujejo le embalažo, ponujamo tudi popolnoma integrirane projekte, v okviru katerih izobražujemo zaposlene in spremljamo naročnikove postopke pakiranja.

Že na začetku postopka se prepričamo, da razumemo bistvo znamke, ki jo stranka ponuja, in to pretvorimo v izdelke, ki na trgu izstopajo. Hkrati pomagamo optimizirati delovanje podjetja z zmanjšanjem emisij CO2 in transportnih stroškov ter s sistemom upravljanja zalog, ki temelji na potrebah.

V našem centru za testiranje koncepta lahko svoje sodelovanje s strankami razširimo na področja raziskovanja in razvoja ter tako razvijamo najboljše, najbolj praktične in trajnostne rešitve za pakiranje.

Premagovanje izzivov, kot so kratki dobavni roki, razlikovanje izdelkov, stroškovna učinkovitost in trajnost, je naša vrlina, ki jo z veseljem delimo z drugimi strankami. Pripravljeni smo, da skupaj s strankami rastemo, povečujemo vrednost njihovih izdelkov in izboljšamo njihovo izkušnjo.