Center za testiranje koncepta - posvečen simulaciji dobavne verige

V našem edinstvenem centru za testiranje koncepta zagotovimo, da naše embalažne rešitve vzdržijo vse možne nevarnosti med transportom

Smo prvo podjetje v Evropi, ki strankam omogoča, da svoje embalažne rešitve preizkusijo in jih izpostavijo vsem mogočim nevarnostim iz okolja.

Preizkusna oprema in klimatska komora v simulatorju celotne dobavne verige Tricor sta prilagojeni dimenzijam 20- in 40-metrskih vsebnikov.

V našem edinstvenem centru za testiranje koncepta lahko zagotovimo, da embalažna rešitev med transportom kljubuje vsem mogočim nevarnostim. Simulacija celotne dobavne verige nam in našim strankam omogoča preizkušanje vsakega posameznega elementa embalažne rešitve.

Tako lahko preizkušamo in nadzorujemo naslednje lastnosti:

  • Temperaturo
  • Vlago
  • Trpežnost
  • Prevračanje
  • Trke
  • Vibracije
  • Padce

Prosim kontaktirajte našo ekipo za stranke:

VPLIVI DOBAVNE VERIGE

Vplivi dobavne verige predstavljajo najvišjo stopnjo nevarnosti, ki ji je v življenjski dobi izpostavljena večina izdelkov naših kupcev.

Postopek oblikovanja embalaže mora vključevati analizo izdelkov in učinkovitosti embalaže proti tem nevarnostim v dobavni verigi. Iz izkušenj vemo, da se pri učinkovitosti embalaže ne smemo zanašati le na en preizkus dobave. Naše stranke spodbujamo, da z nami delijo informacije o svojih dobavnih verigah in da v postopek oblikovanja embalaže vključijo laboratorijski preizkus učinkovitosti embalaže.

Potrebno je natančno testiranje embalaže in njene vsebine, saj tako lahko povečamo verjetnost, da stranka prejme izdelek nepoškodovan.

TRAJNOSTNOST

Ker simuliramo celotno dobavno verigo naših strank, lahko na podlagi teh podatkov združimo inovacije s trajnostnim pristopom. Z razumevanjem dobavne verige in nato testiranjem embalaže v centru za testiranje koncepta lahko pomagamo zmanjšati težo embalažnega materiala na zapakiran izdelek.