MOČNA VALOVITA LEPENKA

Idealna za zlaganje

POPOLNA ZA TRANSPORT IN IZVOZ!

Močna valovita lepenka – stabilna in robustna

O izredno kakovostni močni valoviti lepenki v podjetju Tricor govorimo takrat, ko izdelamo dvo- ali troslojno lepenko iz valovitega kartona.

Dvoslojna valovita lepenka

Dvovalovno lepenko sestavljajo trije gladki sloji in dva valovita. Pri dvovalovni lepenki lahko kombiniramo različne vrste valov. Oba valovna dela lahko narebričimo v različnih izvedbah. Običajno kombiniramo grobi val s srednje narebričenim valom. Grobi val je na notranji strani zaradi boljših lastnosti oblazinjenja, fini val pa na zunanji strani in varuje pred mehanskimi obremenitvami.

Troslojna valovita lepenka

Dvoslojno valovito lepenko lahko zlepimo z valovito lepenko, ki je prelepljena na eni strani, in tako dobimo trislojno valovito lepenko.

Trislojna valovita lepenka je sestavljena iz sedmih slojev papirja, ki si sledijo v naslednjem zaporedju: zunanja stena, valoviti del, vmesni sloj, valoviti del, vmesni sloj, valoviti del, notranja stena. Vrste valov je z ustrezno nastavitvijo stroja mogoče kombinirati s trislojno valovito lepenko. Kot pri dvoslojni valoviti lepenki je večji valoviti del v notranjosti zaradi boljših lastnosti blaženja. Fini valoviti del je zaradi boljših lastnosti zaščite pred mehanskimi obremenitvami na zunanji strani.

Prosimo kontaktirajte našo ekipo za stranke:

Industrijska embalaža

Močna valovita lepenka se zaradi izjemne stabilnosti uporablja predvsem za industrijsko embalažo. Predvsem na tem področju so zahteve po zaščiti in stabilnosti v celotni dobavni verigi zelo visoke. V tem segmentu lahko močna valovita lepenka pokaže ves svoj potencial.

Prilagojena rešitev, ki je hkrati narejena na okolju prijazen način. Embalažne konstrukcije, ki varujejo in zmanjšujejo tveganje za škodo ali celo reklamacije strank. Optimizirajte stroške svoje dobavne verige z industrijsko embalažo po meri iz močnega valovitega kartona podjetja Tricor.

Alternativa lesenim zabojem – močna valovita lepenka Tricor

Ponujamo vam izredno trajnostno, ugodno in učinkovito rešitev za industrijsko in veliko embalažo. Embalaža iz močnega valovitega kartona je trpežna, izjemno stabilna in močna ter tako idealna za vse vaše težke izdelke in razsuti tovor.

Močna valovita lepenka poleg trdnosti in stabilnosti z optimalnim razmerjem med težo in zmogljivostjo pripomore tudi k znižanju prevoznih stroškov.

Ekološki odtis virov

Za močno valovito lepenko je porabljenega manj materiala kot za lesene zaboje, kar vpliva tudi na ekološki odtis vašega podjetja.

Embalažo iz močne valovite lepenke lahko preprosto sestavite, uporabljate in reciklirate. Naši oblikovalci embalaže vam bodo z veseljem pokazali, kako lahko z inteligentno konstrukcijsko zasnovo zmanjšate zapletenost sestavljanja in količino embalaže ter povečate učinkovitost prevoza.

Primeri industrijske embalaže iz močne valovite lepenke

Kratek povzetek prednosti naše industrijske embalaže iz močne valovite lepenke

  • Zagotavlja zaščito med prevozom, skladiščenjem in uporabo rezervnih delov, polizdelkov, končnih izdelkov in izdelkov v razsutem stanju.
  • Odlična izraba prostora med transportom in skladiščenjem, zložljiva
  • Preprosto sestavljanje, preprosto odstranjevanje embalažnega materiala
  • Majhna lastna teža v primerjavi z lesenimi škatlami
  • Inovativne embalažne rešitve po meri
  • Preprosto jih lahko kombinirate z drugimi izdelki, kot sta les in pena.