PREDSESTAVLJENA PALETNA EMBALAŽA

Hitra in enostavna montaža

IDEALNA REŠITEV ZA SHRANJEVANJE IN PREVOZ!

Predsestavljena paletna embalaža

V podjetju Tricor ponujamo embalažne rešitve po meri za avtomobilsko industrijo. Naše poslanstvo je, da svojim strankam omogočimo izpolnjevanje njihovih obveznosti na preprost, varen in cenovno ugoden način. V okviru tega opravimo celovito oceno vseh korakov v dobavni verigi, na podlagi katerih nato lahko ponudimo koncept za znižanje skupnih stroškov prevoza.

Naše stranke prihajajo z vseh področij avtomobilske industrije. Od proizvajalcev komponent in sistemov do velikih proizvajalcev avtomobilov – vsem dobavljamo embalažne rešitve, ki so posebej zasnovane za dobavne verige naših strank. Ustvarjamo embalažne rešitve tako za sprejem kot tudi odpremo blaga in poprodajni trg.

S široko ponudbo prilagodljivih inovacij imamo veliko izkušenj z embalažo za trg CKD. To pomeni, da je celoten avtomobil za montažo v delih transportiran na drugi del sveta. Za to pogosto uporabljamo predsestavljeno paletno embalažo.

Prosimo kontaktirajte našo ekipo za stranke:

Poleg avtomobilske industrije paletno embalažo uporabljamo tudi v elektronski industriji.

Predsestavljena paletna embalaža je običajno zasnovana za industrijsko paleto 1200 x 1000 mm ali evropsko paleto 1200 x 800 mm. Na voljo pa je tudi v modularnih dimenzijah za optimalno izrabo prostora zabojnika ISO. Ponuja idealno rešitev za prevoz teže do 1000 kg, primerna je za pošiljanje po vsem svetu in jo lahko zlagate eno na drugo. Predsestavljena paletna embalaža je zelo prilagodljiva rešitev za pakiranje, ki jo lahko zelo preprosto sestavite.

Naš lastni, popolnoma avtomatizirani postopek proizvodnje palet nam omogoča izdelavo palet za enkratno uporabo po naročilu v različnih izvedbah in velikostih.

Ker palete za embalažo kompleta načrtujemo in izdelujemo sami, nismo odvisni od drugih. Tako lahko zagotavljamo ustrezno kakovost in brez težav pospešimo izdelavo paletne embalaže.

Paletna embalaža predstavlja poceni alternativo pošiljanju v posameznih škatlah. To omogoča, da prihranite pri stroških dela in pošiljanja.

Vsak modul paletne embalaže lahko potiskamo v skladu z vašimi zahtevami in specifikacijami.

Poleg običajne paletne embalaže Tricor dobavlja Tricor tudi škatle Quick-Box, paletne škatle s samodejnim dnom.

Prednosti

Paletna embalaža je predsestavljena embalaža, ki je pritrjena na paleto. Tricor ima celotno robotsko nadzorovano montažno linijo, na kateri je dno embalaže samodejno pritrjeno na paleto, nato se v dno vstavi obroč in embalaža je na koncu pokrita s pokrovom.
Paletna embalaža ponuja cenejšo alternativo pošiljanju v posameznih škatlah. To omogoča, da prihranite pri stroških dela in pošiljanja.

Odvisno od teže, ki jo je treba zapakirati, lahko paletno embalažo opremimo z dvo- ali trislojno steno . Za izjemno velike teže in obremenitve lahko uporabite tudi škatlo GLT. Tudi ta oblika sodi v skupino paletne embalaže. Vendar je škatla GLT na vogalih dodatno ojačana, kar omogoča boljšo stabilnost pri zlaganju škatel eno za drugo.
Paletno embalažo lahko potiskamo v skladu z vašimi zahtevami in specifikacijami. Poleg običajne paletne embalaže dobavlja Tricor tudi škatle Quick-Box, paletne škatle s samodejnim dnom.