Kadri

Iščete novo zaposlitev? Preverite prosta delovna mesta v podjetju Tricor d.o.o.

TRENUTNO NIMAMO RAZPISANIH NOVIH DELOVNIH MEST

Samostojni nabavnik/nabavnica (1 oseba).

Kraj dela: Škofja Loka (Industrijska cona Trata)

Iščemo angažirano, samoiniciativno, pošteno in natančno osebo za samostojno izvajanje nalog in odgovornosti nabavljanja blaga (embalaže) za kupce podjetja. Zahtevane so vsaj 2-letne delovne izkušnje na primerljivem delovnem mestu, vključno z izkušnjami pogajanja, ter vsaj srednješolska izobrazba.

Pričakujemo dobre pisne in ustne komunikacijske veščine kandidatov, tekoče znanje slovenščine ter solidno znanje pogovorne hrvaščine in angleščine. Potrebne je tudi solidno uporabniško znanje osnovnih računalniških programov (Windows, Outlook, internetni brskalniki) ter solidne veščine uporabe pametnega telefona.    

Zaželen je izpit za osebno vozilo, B kategorije.  

Ponujamo zaposlitev za nedoločen čas s 4 mesečnim poskusnim delom in polni delovni čas. Smo uspešno podjetje in skrbimo za urejeno delovno okolje, s pozitivnimi medčloveškimi odnosi ter programom za razvoj in uspešnost zaposlenih. Iščemo radovedno in učljivo osebo z visokim potencialom in motivacijo ter bodočega sodelavca ali sodelavko, ki bo dober član naše ekipe in bo rasel skupaj z nami.

Vloge pošljite do 13. junija, 2022 na kadri@tricor.si.